Inhoudsopgave

Weet je niet waar je mee moet beginnen bij het samenstellen van een hottub? Wij helpen jou graag door een aantal tips te geven, zodat jouw zoektocht een stuk overzichtelijker wordt.

 

Ruimte in de tuin

De eerste vraag die je aan jezelf kunt stellen is: Hoeveel ruimte kan ik vrijmaken voor een hottub? Wanneer de ruimte die je kunt vrijmaken beperkt is, kun je een kijkje nemen naar onze 2-persoons hottub Q-tub Mini of Q-tub XL met een geïntegreerde houtkachel. De afmetingen van deze hot tubs kun je vinden op de productpagina’s. Ook staat er vermeld hoeveel personen erin kunnen en wat de opwarmtijd is. Diegenen die een onberekt aantal vierkante meters kunnen vrijmaken, kunnen onze Q-tub XL met een externe kachel bekijken, of de Q-tub XXL met een interne of een externe houtkachel.

Soort hottub verwarming

Heb je het formaat van de hottub uitgekozen? Verder moet je een keuze maken tussen 3 soorten verwarming: houtgestookt, elektrisch of hybride. Als je niet weet wat een hybride hottub is, kun je op deze pagina meer handige informatie vinden.

 

Omranding hottub

De volgende stap bij het samenstellen van een hottub, is het kiezen van de omranding. Ga je voor een moderne, chique uitstraling van kunststof, of kies je voor een traditionele, houten hottub gemaakt van thermowood? Bij ons heb je ook nog de keuze uit verschillende kleurmogelijkheden, dit geldt ook voor de hottub kuip en de isolerende cover.

 

Hottub SPA-systeem

Zodat jouw toekomstige hottub helemaal compleet is, kun je er SPA-systemen in laten bouwen of led-verlichting voor een gezellige avondsfeer. Natuurlijk zijn wij allemaal anders en houdt niet iedereen van bubbels en massage in het water. Sommigen genieten graag in stilte. Dit is ook iets om over na te denken.

 

Hottub filtersysteem

Wil je niet het water na elk gebruik verversen, dan is een filtersysteem de perfecte aanvulling. Met een filtersysteem kun je ongeveer 2 maanden hetzelfde water blijven gebruiken.

 

Hottub accessoires

Verder heb je bij ons de keuze uit verschillende hottub accessoires, zoals een luxe twisted trap, een instapleuning, een verlengstuk voor de kachelpijp, een LED-mini-bar, een isolerende hottub cover of een vonkenvanger.

 

Met behulp van de bovenstaande tips kun je een stuk makkelijker jouw perfecte hottub samenstellen!

Qrest afspraak maken

Arnita

Iemand die veel liefde en zorg geeft aan ons bedrijf. Bij jouw bezoek aan onze showroom staat ze jou graag te woord over de sauna’s en hottubs.

Blijf op de hoogte van onze tips

Abonneer op onze nieuwsbrief

Kijk naar de andere verhalen