Hybride hottub kan op twee manieren verwarmd worden: Houtgestookt of Elektrisch!

Onze hottubs zijn voorzien van krachtige elektro Q-heater met een vermogen van 6kW. Hiervoor heb je krachtstroom nodig. Voor vragen over krachtstroom raden wij jou aan om contact op te nemen met een elektricien, aangezien Qrest hier geen deskundig advies over kan geven.

De heater kan aan/uit gezet worden door middel van een knopje op het bedieningspaneel. De gewenste temperatuur kan makkelijk ingesteld worden door aan het knopje aan de heater te draaien.

Houtgestookt of hybride hot tub

Waarom zou je kiezen voor een hybride hottub?

Natuurlijk zorgt het stoken van een vuurtje voor een erg bijzonder, ontspannen en warm gevoel. Toch kan het wel eens voorkomen dat je er niet aan toe komt, want jouw tijd en aanwezigheid zijn zeker nodig bij het stoken van een houtkachel.

De elektro Q-heater is een veilig en betrouwbaar systeem. Zet de Q-heater aan, stel de gewenste temperatuur in en je kunt je met iets anders bezighouden, even boodschappen doen of lekker liggen op de bank! Afhankelijk van de grootte van je hottub, is het water binnen 3,5-5,5 uur op temperatuur. Het is veilig om in de hottub te stappen wanneer het elektrische systeem aan staat.
Nog één voordeel van een hybride hottub, is dat je het water op temperatuur kunt houden. Zo kun je op elk moment van de dag in een warme hot tub stappen! Ook kunnen houtgestookte en elektrische kachel gecombineerd worden, door bijvoorbeeld deze twee systemen te gebruiken voor een nog snellere verwarmingstijd. Wees wel voorzichtig en gooi niet te veel hout in de houtkachel.

Hou je dus van een gezellig vuurtje, maar wil je toch af en toe je tijd besparen en het gemak ontdekken van het gebruik van een elektrisch systeem, dan is de Q-tub Hybride een leuke optie voor jou!

Qrest afspraak maken

Arnita

Iemand die veel liefde en zorg geeft aan ons bedrijf. Bij jouw bezoek aan onze showroom staat ze jou graag te woord over de sauna’s en hottubs.

Blijf op de hoogte van onze tips

Abonneer op onze nieuwsbrief

Kijk naar de andere verhalen