Gratis Isolerende Cover t.w.v. € 390 bij de aankoop van een hottub! Offerte opstellen

Over ons

Team Qrest

Your Journey to a Fulfilling Life

Wij zijn een jong, enthousiast team dat met veel passie en plezier haar werk doet en altijd klaar staat voor haar klanten.

Over ons

Team Qrest

Team Qrest

Wij zijn een jong, enthousiast team dat met veel passie en plezier haar werk doet en altijd klaar staat voor haar klanten.

Qrest is meer dan een bedrijf, het is een familie

We zijn een bedrijf waar veel liefde in geïnvesteerd wordt, zodat elke klant een deel van deze liefde mee naar huis kan nemen.

Persoonlijke benadering van iedere klant

Wij luisteren graag naar je wensen en denken met je mee

– Over Arnita

Iemand die veel liefde en zorg geeft aan ons bedrijf. Elke taak voert ze ijverig en zorgvuldig uit. Alles behalve dit stukje tekst is geschreven door Arnita. Bij jouw bezoek aan onze showroom staat ze jou graag te woord over de sauna’s en hottubs.

– Over Alexander

Altijd optimistisch blijven, doelen stellen en bereiken, niet nadenken, maar doen. Alexander is onze grootste motivatiebron, zodat wij samen vooruitgang kunnen boeken en optimaal blijven presteren.

– Over Alex

Onze Creatieve Director. Hij wordt regelmatig overvallen door briljante ideeën en heeft innovativiteit en creativiteit als zijn sterkste eigenschappen, die onmisbaar zijn in elk team.

– Over Yury

Heb je technische vragen? Moet er iets gerepareerd of vervangen worden? Is er schade veroorzaakt aan je sauna of hottub? Ontmoet de handyman van Qrest! Jura is er om jou te helpen.

Onze geschiedenis

Elke dag een klein stapje vooruit

Qrest showroom in Wesepe

Onze eerste showroom, mei 2022

De reis van ons jonge wellness bedrijf begon in het dorpje Wesepe, in mei 2022.

In onze eerste showroom van maar 90m2 werd enorm veel tijd en werk geïnvesteerd om de klant een zo fijn mogelijke ervaring te kunnen bieden. Na een aantal maanden hard te hebben gewerkt, werd het doel bereikt. De deuren van onze showroom konden wij eindelijk openen en onze eerste klanten verwelkomen.

Ons eerste jaar was een succes met meer dan 80 projecten en zijn wij daar erg trots op!

Natuurlijk maakt het ons ook ontzettend blij dat wij zoveel mensen hebben voorzien van een geweldig wellness product, waar ze nog vele jaren van zullen genieten!

Na een anderhalf jaar konden wij ons volgende stapje zetten en verhuisden wij naar Nijverdal, naar een grotere bedrijfsruimte van 275m2. Daar bent u nu van harte welkom voor het bekijken van onze hottubs en sauna’s en een heerlijk kopje koffie natuurlijk!
Wij vinden het zeer belangrijk om iedere klant een persoonlijke ervaring te geven en zijn daarom open op afspraak.

Houten hot tub houtgestookt

Onze eerste project, juni 2022

Hottub bezorger Nederland

Meer dan 100 projecten, januari 2023

Zorgvuldig gemaakte
hottubs en sauna’s

Zorgvuldig gemaakte
hottubs en sauna’s

Aan elk detail wordt zorgvuldig aandacht besteed, om een product van de hoogste kwaliteit te leveren.
Hottub monteur
Hottub monteur
Gratis offerte aanvragen