Inhoudsopgave

Wat is een filtersysteem?

Voordat je een hottub aanschaft om heerlijk te ontspannen samen met jouw geliefden, vraag je je misschien wel af of je wel of niet moet kiezen voor een filtersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat het water lang schoon en helder blijft. Helder en schoon water zorgt voor het frisse gevoel en is belangrijk voor gezondheid en hygiëne.

Wij helpen jou met deze beslissing door een paar tips te geven!

Water

Hoevaak wil je de hottub gebruiken?

Stel jezelf deze vraag: Hoe vaak wil ik de hottub gaan gebruiken? Wil ik dagelijks van het heerlijke warme water en massage genieten, of doe ik dit bijvoorbeeld alleen in het weekend?

Wanneer je de hottub minder vaak wilt gebruiken, is een filtersysteem niet per se nodig. Door het water 1-2 keer per week te verversen ben je er niet veel van jouw tijd aan kwijt en zal dit minder hoge kosten met zich meebrengen.

Grote hot tub in de showroom bekijken

Hoe vaak moet je het water in de hottub verversen?

Zonder een filtersysteem zal het water snel vervuild raken en zullen de randen van de hottub kuip vettig worden. Wij raden dus aan om het water na iedere gebruik te verversen en de hottub kuip met een doekje schoon te maken voordat je deze weer gaat vullen.

Gebruik je de hottub vaak en wil je niet dat je het water regelmatig moet verversen, dan is een filtersysteem erg handig. Met dit systeem hebben de bacteriën, algen en schimmels vrijwel geen kans om zich te ontwikkelen.

Qrest afspraak maken

Arnita

Iemand die veel liefde en zorg geeft aan ons bedrijf. Bij jouw bezoek aan onze showroom staat ze jou graag te woord over de sauna’s en hottubs.

Blijf op de hoogte van onze tips

Abonneer op onze nieuwsbrief

Kijk naar de andere verhalen