Inhoudsopgave

Een hottub is de perfecte aanvulling op je tuin voor het creëren van een eigen wellness oase. Soms weet je niet zo goed waar je mee moet beginnen bij het samenstellen van je eigen hottub en daarom helpen wij je graag hiermee verder.

Tip nummer 1: Soort verwarming

Bij Qrest heb je keuze uit 3 verschillende soorten verwarming:

Elektrisch, hybride of houtgestookt. Ben jij een liefhebber van een vuurtje stoken en geniet je graag van de authentieke sfeer die het vuur geeft, dan is een houtgestookte hottub echt iets voor jou!

Een hybride hottub kan op twee manieren verwarmd worden, houtgestookt of elektrisch. Hier vind je meer informatie over een hybride/elektrische hottub.

Ontspannen in een elektrische hot tub

Ontspannen in een elektrische hot tub

Tip nummer 2: Interne of externe houtkachel

Wanneer je kiest voor een hybride/houtgestookte hottub, heb je de keuze uit twee soorten houtkachels: intern of extern. Bij een interne kachel heb je in het bad een verhoogd zitgedeelte, waaronder de houtkachel is geplaatst. Dit zitgedeelte kan gebruikt worden om even lekker af te koelen zonder dat je de hottub uit hoeft te stappen.

Wil je graag meer zitruimte in de hottub, dan is het beter om voor een externe kachel te kiezen. Een externe houtkachel zal wel meer ruimte in beslag nemen in je tuin. Interne en externe kachel hebben dezelfde opwarmtijd.

Tip nummer 3: Formaat

Bij Qrest heb je keuze uit 3 groottes: XL, XXL of Mini. Voor mensen die altijd met zijn tweeën willen genieten of mensen die niet veel ruimte hebben in de tuin, is de Q-tub Mini de ideale optie. Q-tub XL en Q-tub XXL zijn geschikt voor grotere groepen mensen en tuinen waar met meer beschikbare ruimte is voor een hottub.

Tip nummer 4: Extra’s

Om jouw wellness momenten helemaal compleet te maken, bieden wij verschillende leuke extra’s aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mini LED-verlichting voor een bijzondere avondsfeer of een bubbelsysteem voor een echte SPA-beleving.

Hottub houtgestookt 6 personen

Tip nummer 5: Afwerking

Om de hottub perfect passend te maken bij je tuin, kun je bij Qrest uit verschillende soorten afwerking kiezen: thermowood, vuren of kunststof. Voor elke soort afwerking bieden wij meerdere kleurmogelijkheden aan, voor een perfecte match met jouw tuinstijl!

Qrest afspraak maken

Arnita

Iemand die veel liefde en zorg geeft aan ons bedrijf. Bij jouw bezoek aan onze showroom staat ze jou graag te woord over de sauna’s en hottubs.

Blijf op de hoogte van onze tips

Abonneer op onze nieuwsbrief

Kijk naar de andere verhalen