Gratis SPA-systeem t.w.v. €490 bij de aankoop van een hottub! Offerte opstellen

Hybride hottubs van Qrest

Ben jij opzoek naar de perfecte hybride hottub? Bij Qrest kun je jouw eigen hybride hottub samenstellen!

Een hybride hottub betekent dat de hottub is voorzien van twee kachels: een houtkachel en een elektrische kachel. Je kunt de hottub dus op twee manieren verwarmen, de hottub op temperatuur houden óf je kunt ook twee kachels tegelijk gebruiken.

Een hybride hottub van Qrest is zeer simpel in gebruik. De heater kan aangezet worden door op de knop te drukken op het bedieningspaneel op de hottub. De temperatuur kan worden ingesteld van 0 tot 45 graden, dit is eenvoudig te regelen met behulp van een draaiknop. De heater is een ingebouwd systeem en bevindt zich aan de binnenkant van de elektrische hottub. Bij 6kW is de opwarmtijd 5 graden per uur, bij 3kW is de opwarmtijd 1-1,5 graden per uur.

Het is belangrijk om te weten dat wanneer je voor 6kW kiest, je krachtstroom nodig hebt. De totale opwarmtijd is afhankelijk van het vermogen van de elektrische kachel en de grootte van de hottub. Lees hier meer over de opwarmtijd met een houtkachel.

Ben jij een liefhebber van een vuurtje stoken, maar wil je ook graag de hottub elektrisch verwarmen, dan kun je ook kiezen voor een hybride hottub!

Onze hybride hot tubs

Hottub
Q-Tub XXL

Vanaf €2.930,00

Houtgestookt Elektrisch Hybride

Hottub
Q-Tub XL

Vanaf €2.710,00

Houtgestookt Elektrisch Hybride

Hottub
Q-Tub Mini

Vanaf €2.590,00

Houtgestookt Elektrisch Hybride

Zorgvuldig gemaakte
hottubs en sauna’s

Zorgvuldig gemaakte
hottubs en sauna’s

Aan elk detail wordt zorgvuldig aandacht besteed, om een product van de hoogste kwaliteit te leveren.
Hottub monteur
Hottub monteur
Gratis offerte aanvragen